OVER LIGHTFEET

Welkom op de website van Lightfeet.

Lightfeet biedt een totaalpakket voor de inrichting van zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren. Naast ons dienstenpakket met o.a. projectmanagement en interieurontwerp zijn onze kernactiviteiten ingedeeld in de groepen: vloerafwerking, raamdecoratie, verlichting en kantoormeubiliar. Dit doen wij met een enthousiast team dat bestaat uit zorgvuldig geselecteerde, flexibele medewerkers.
 

Lightfeet neemt een unieke positie in binnen de wereld van de projectinrichting. Al sinds de oprichting staan een aantal kernbegrippen centraal die de basis hebben gevormd voor de structurele groei van onze organisatie: klantgerichtheid, hoogwaardige kennis, flexibiliteit en een hoge servicegraad. Daarom zijn wij in staat voor ieder sector de perfecte oplossing te bieden. Of het nu gaat om zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen of kantoren. Wij zijn gedreven om het beste uit onszelf en uw project te halen.
 

Keer op keer leveren wij met het gehele team een topprestatie. De ondersteuning door onze specialisten is wat ons onderscheidt. In de ontwerpfase helpt een interieurontwerp(ster) u om uw toekomstig project te visiualiseren. Onze ervaren stoffeerders zorgen ervoor dat uw ontwerp vakkundig wordt uitgevoerd. Onze projectleider begeleid dit traject intensief zodat de planning wordt gehaald want: afspraak is afspraak!